Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлено розмір членських внесків для аудиторів та аудиторських фірм на 2019 рік

19 червня 2019, 14:00
712
0
Реклама

Аудиторська палата України визначила розміри членських внесків на 2019 рік для свої членів - аудиторських фірм та аудиторів.

Також рішенням від 18 травня 2019 року № 1/9 затверджено Положення про членські внески до Аудиторської палати України.

Так, членський внесок аудиторських фірм становить:

- для аудиторських фірм, які не мають права проводити обов'язковий аудит та обов'язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес у сумі 4173 грн;

- для аудиторських фірм, які мають право проводити обов'язковий аудит, крім обов'язкового аудиту фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес у сумі 12519 грн;

- для аудиторських фірм, які мають право проводити обов'язковий аудит та обов'язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес у сумі 16692 грн.

Для аудиторів членський внесок встановлено у сумі 1043 грн.

Членський внесок сплачується щорічно, до 1 липня, у національній валюті України - гривні, у безготівковій формі, шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок АПУ.

Якщо аудитор або аудиторська фірма включається до Реєстру після 1 липня поточного року, вони сплачують членський внесок протягом 2 місяців з дати включення до Реєстру.

Банківські реквізити для сплати членських внесків та інформація про їх розмір на поточний рік публікуються на офіційному веб-сайті АПУ.

Нагадаємо, українські підприємці, які використовують спрощену систему оподаткування, тепер можуть подавати звітність за допомогою зручного чат-бота ReporTax.

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу та єдине інформаційне поле для всіх фахівців - обирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для всієї компанії таотримуйте подарунки!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини