Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВС відхилив скаргу Коломойського щодо заборони роботи аудиторів ПриватБанку

21 червня 2019, 14:29
938
0
Реклама

Верховний Суд відмовив у задоволенні касаційної скарги Ігоря Коломойського та відмовився визнавати недійсними договори Мінфіну, Нацбанку та ПриватБанку з міжнародними компаніями, які проводили аудит ПриватБанку.

Відповідна заборона була ухвалена рішенням Солом'янського райсуду м. Києва 15.12.2017 за клопотанням Коломойського як забезпечення його позову.

Компаніям AlixPartners Services UK LLP (Великобританія), Kroll Associates U.K. LLP (Великобританія), Hogan Lovells International LLP (Великобританія), їх дочірнім підприємствам, представництвам, філіям, ТОВ «АСТЕРС», ТОВ «АСТЕРС КОНСАЛТ», ТОВ «АЛІКСПАРТНЕРЗ (УКРАЇНА)» було заборонено виконувати умови, вимоги та будь-які інші положення договорів, які прямо або опосередковано впливають на права або інтереси Коломойського.

Однак апеляційний суд 28.08.2018 скасував таке рішення місцевого суду.

З повним текстом відповідних рішень можна ознайомитися в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Протестувати систему можна прямо зараз, оформивши заявку.

Нагадаємо, що аудиторська компанія Kroll на початку 2018 року підтвердила виведення з ПриватБанку перед націоналізацією близько 5,5 млрд доларів.

Раніше ми писали про те, що судове рішення про націоналізацію ПриватБанку засекретили.

Також ви можете ознайомитись з комплексними рішеннями для безпеки вашого бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини