Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Porsche відкликає партію автомобілів з України

5 липня 2019, 15:10
572
0
Реклама

Компанія Porsche відкликає з України 1300 автомобілів, вироблених у періоди з 23 липня 2002 по 5 лютого 2010 і з 20 серпня 2010 по 13 вересня 2016 року. Це необхідно для того, щоб замінити деякі деталі у коробці передач.

Справа у тому, що пластикові втулки в автоматичній трансмісії виявилися дуже крихкими. Вони з'єднують ручник з коробкою передач та можуть зламатися. Тоді автомобіль, знаходячись у положенні Park і не на ручнику може просто відкотитися назад.

При цьому компанія не стверджує, що це станеться з 100% вірогідністю. Такої ситуації може і не бути, якщо завжди залишати авто на ручнику. Проте, у вересні власників автомобілів з зазначених партій запросять на безкоштовну заміну неякісної деталі.

Porsche безкоштовно модернізує майже 340 000 авто по всьому світу. З них близько 99 665 одиниць знаходяться у США, 25 000 - у Німеччині, інші на інших ринках.

Раніше ми писали про те, куди будуть відвозити евакуйовані автомобілі.

Читайте також: На водіїв Києва чекають великі штрафи.

Якщо ви вирішили відкрити власну компанію в Україні, ви можете зареєструвати ТМ за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА: ЗАКОН. Така реєстрація здійснюється цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини