Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці передумали переводити бізнес на токени з 1 серпня

29 липня 2019, 11:03
746
0
Реклама

23 липня ДФС оприлюднила інформацію про публікацію Регламенту Надавача електронних довірчих послуг, затвердження форм реєстраційних документів для отримання цих послуг, та наголосила, що з 1 серпня клієнти Надавача електронних послуг зможуть отримати електронні довірчі послуги виключно на захищені носії ключової інформації.

26 серпня інформацію про те, що електронні довірчі послуги можна отримати виключно на захищені носії ключової інформації було видалено.

Так, у новині залишилися лише повідомлення про те, що:

- ключі згенеровані на незахищені носії ключової інформації діятимуть до закінчення строку дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа;

- перейти самостійно з незахищеного носія ключової інформації на захищений можливо за допомогою електронного сервісу повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом.

У повідомленні також наводиться перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють роздрібний продаж захищених носіїв ключової інформації.

Читайте також: Чи варто не допускати податківців до перевірки: рекомендації Ради бізнес-омбудсмена

Вас може зацікавити: Переводити гроші з України за кордон стало складніше

В Україні запустили бота-бухгалтера Repor Tax для ФОП, який вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність до держорганів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини