Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Qatar Airways запровадила знижки на бронювання в нічний час та з мобільного

6 серпня 2019, 09:45
291
0
Реклама

Додаткові знижки будуть застосовуватися кожен день з 19:00 до 07:00 за київським часом в період з 2 до 11 серпня 2019 року. Максимальна знижка для регулярних тарифів при бронюванні з комп'ютера становить 30%, в разі бронювання з мобільного пристрою - 32%.

Додаткова знижка для акційних тарифів, які діють до 7 серпня 2019 року, становить 5% при бронюванні з комп'ютера і 7% при використанні мобільного пристрою. Період подорожей не обмежений, однак авіакомпанія ввела кілька винятків. На рейси у зазначені нижче дати знижки не діють.

Період винятків, вильоти з Києва:

- з 16 грудня 2019 року по 6 січня 2020 року.

Період винятків, повернення до Києва:

- З 2 серпня 2019 року по 10 вересня 2019 року;

- з 4 по 13 січня 2020 року.

Всі квитки економ-класу включають безкоштовну норму багажу 30 кг і харчування на всіх перельотах. При довготривалому стикуванні в Досі пасажири можуть забронювати номер для проживання двох дорослих і однієї дитини в 4-5-зірковому готелі за ціною від $23 на добу. Пасажирам надається стандартний номер для проживання двох дорослих і одну дитину. Трансфер не входить у вартість. Програма дійсна до 31 грудня 2019 року. Скористатися послугою можна тільки один раз по дорозі туди або назад. Готель необхідно забронювати на спеціальній сторінці на сайті Discover Qatar не менше ніж за 3 дні до дати заїзду.

Раніше ми писали про те, що Wizz Air відкрив продаж квитків на рейси з аеропорту Бориспіль.

Тим, хто вже придбав квитки цієї авіакомпанії слід пам'ятати, що у вересні Wizz Air тимчасово передислокується в аеропорт «Бориспіль».

Читайте також: Як отримати компенсацію за затримку чи перенесення рейсу: на що має право пасажир.

В Україні запустили бота-бухгалтера ReporTax для ФОП, який вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність в держоргани.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини