Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Місце зустрічі юриста та клієнта в Інтернеті: змінюємо суть, не змінюємо адресу

23 серпня 2019, 15:24
673
0
Реклама

Сьогодні, 23 серпня, випущено реліз 7.8 ЮРЛІГА, що включає кардинально перероблений онлайн-майданчик пошуку юристів і просування юридичних послуг - Національний професійний юридичний каталог Liga:BOOK.

Нову версію каталогу Liga:BOOK створено відповідно до останніх трендів пошуку в Інтернеті. Основну увагу приділено видимості сторінок учасників каталогу за запитами, які залишають потенційні клієнти юристів у пошукових системах.

Як показали дослідження, проведені фахівцями ЛІГА:ЗАКОН перед початком розробки Liga:BOOK, наприкінці 2018 і на початку 2019 року найбільш частими способами пошуку юриста стали запити виду: «адвокат ДТП Київ», «податковий адвокат Запоріжжя» та інші подібні. Виходячи з цього, при розробці нових можливостей значну увагу було приділено розвинутій системі спеціалізацій, які можуть указувати учасники каталогу, а також можливості швидко доповнювати цей список, реагуючи на запити клієнтів.

Крім того, усвідомлюючи цінність особистого бренда конкретних юристів на ринку, нова версія Liga:BOOK надає набагато ширші, ніж раніше, можливості щодо розміщення інформації про ключових співробітників у профілі юридичної компанії. При цьому внутрішні пошукові механізми каталогу дають змогу відразу рекомендувати найбільш підходящого за пошуковим запитом співробітника конкретної компанії (звісно ж, якщо відомості про цього співробітника внесено до профілю компанії).

Для тих відвідувачів, які хочуть знайти адвоката, нотаріуса, юриста, Національний професійний юридичний каталог Liga:BOOK надає поліпшену систему пошуку, зокрема й за геолокацією. Функція «Знайти найближчого» - це унікальна можливість знайти всіх юристів, які знаходяться поруч із вами. Залежно від того, де ви знаходитеся, пошук здійснюватиметься в радіусі від 1 до 100 кілометрів (останнє - у тому випадку, якщо ви знаходитеся далеко від обласних або районних центрів).

Також Liga:BOOK включає розгалужену систему фільтрів, за допомогою яких можна найбільш точно підбирати юриста, який якнайкраще підходить під конкретну потребу клієнта. Наприклад, цілком можна перевірити, чи є в Кіровоградській області юристи, що практикують у сфері сімейного права і здатні дати консультацію англійською мовою (спойлер - є, у чому легко переконатися, обравши відповідну комбінацію фільтрів у каталозі).

Для учасників каталогу також доступна нова опція - публікація своїх новин і статей, розміщених у профілях, на головній сторінці ЮРЛІГИ.

Національний професійний юридичний каталог Liga:BOOK - це найстарший в Україні онлайн-каталог юристів (існує з 2011 року), що включає відомості про більш як 6000 юридичних компаній, адвокатських об'єднань, адвокатських бюро, юристів, які практикують індивідуально, адвокатів і нотаріусів, які працюють у всіх регіонах України.

Ознайомитися з новою версією каталогу ви можете за посиланням https://jurliga.ligazakon.net/ua/catalog. Переходьте, шукайте юристів, залишайте відкликання на пошту catalog@Ligazakon.ua.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини