Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гончарук заявив, що усі підприємці стануть спрощенцями

2 вересня 2019, 11:35
5621
0
Реклама

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що після проведення податкової реформи, яку готує його уряд, оподаткування в Україні спроститься для всіх підприємців, тому їх можна буде назвати «спрощенцями». Про це Гончарук повідомив під час спілкування з журналістами 30 серпня.

«Мені зараз складно говорити, як буде виглядати модель, яку ми запропонуємо, але ми будемо виходити з того, що «спрощенцями» має бути вся країна. Тобто, оподаткування має бути настільки простим, щоб воно не було обтяжливим ні для кого», - пояснив Гончарук.

Він додав, що витрачання часу на оформлення податкової звітності із запровадженням податкової реформи піде у минуле. Також спростяться процедури оформлення відряджень та інші бюрократичні процедури.

Гончарук зазначив, що урядові рішення щодо податкової реформи планують ухвалити весною 2020 року, а запровадити нову податкову систему планують з 1 січня 2021 року.

Академія ЛІГА:ЗАКОН запрошує на заходи у вересні!

Вже зараз в Раді зареєстровано близько 20 законопроектів, які стосуються бізнесу, тож підприємцям варто очікувати на нові зміни.

Вас може зацікавити: Український бізнес отримає нові рахунки для сплати податків

Читайте також: Бізнес з початку року заплатив більше 778 млн. грн за неоформленных співробітників

Скористайтесь ботом-бухгалтером ReporTax для ФОП, який вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність в держоргани.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини