Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поліція більше не втручатиметься в діяльність бізнесу

2 вересня 2019, 16:45
2129
0
Реклама

Кабмін сьогодні, 2 вересня, на своєму першому засіданні прийняв рішення, яким ліквідував Департамент захисту економіки Національної поліції України.

“Поліція більше не має права просто так втручатися у діяльність бізнесу! Сьогодні ми ліквідували цей підрозділ, який займався розкриттям економічних злочинів. Бо ця одіозна структура не захищала бізнес, а систематично заважала йому працювати”, - прокоментував відповідне рішення Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Також він додав, що замість ліквідованого Департаменту буде створена ефективна структура для розслідування фінансових злочинів, куди зможуть прийти на роботу порядні та чесні працівники.

Нагадаємо, вже завершується розробка законопроекту про Службу фінансових розслідувань. Новостворений орган буде займатися розслідуванням фінансових злочинів.

Кроме того, сьогодні Президент України доручив подати відповідний законопроект до 1 жовтня та прийняти його до 1 грудня.

Читайте також:

Як податківці викривають схеми ухилення від сплати податків

Як бізнесу підготуватися до податкових перевірок? ТОП-5 рекомендацій

Як реагувати на письмові запити контролерів під час перевірки

Дізнатися чи потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Крім того, ви можете перевірити благонадійність контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини