Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд остаточно запровадив електронний обмін документами

5 вересня 2019, 12:00
1138
0
Реклама

Зміни мають запрацювати вже з 1 жовтня, до того моменту державні органи повинні провести відповідні організаційні налаштування у системі обміну документами. Про це повідомляє прес-служба Урядового порталу.

«Щомісяця державні органи надсилають один одному тисячі різних документів. Їх доставляють загальні та спеціалізовані поштові служби, бо це насправді тисячі документів. З 1 жовтня обмін документами відбуватиметься повністю в електронній формі. Це скоротить час на доставку і обробку кореспонденції, яка буде приходити через цифрові сервіси, а не доставлятися кур'єрами. Це перший крок до повноцінної цифровізації всього документообігу», - коментує рішення Міністр Кабінету Міністрів України.

Раніше під час інтерв'ю Дмитро Дубілет наголосив на тому, що для запуску електронного обміну документами між міністерствами вже є готова інфраструктура. «Для цього також потрібно бажання чиновників, але воно з'являється тоді, коли з'являється бажання керівників», - додав він.

Читайте також:

Перші кроки та рішення нової влади

Про фінансові результати своїх контрагентів відтепер можна дізнатися набагато швидше

Нагадуємо, що знайти потрібний вам документ можна в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити тестовий доступ можна тут

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини