Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Житло в Україні буде тільки дорожчати: озвучено прогноз на оренду і продаж

9 вересня 2019, 14:53
3250
2
Реклама

Спеціаліст у сфері нерухомості Володимир Романов в ефірі ObozTV розповів про те, що у порівнянні з європейськими цінами на житло, в Україні оренда дуже недооцінена. Він попередив, що оренда буде зростати в ціні і уточнив, що така ситуація склалася не тільки в Києві і великих містах, а й у регіонах.

"Якщо однокімнатна в Білій Церкві коштує 3 тисячі грн - вона вже дешевше 3 тисяч не буде. Якщо десь у Новоград-Волинському Житомирської області оренда однокімнатної квартири коштує 2 тисячі грн - вона вже дешевше 2 тисяч не буде. Нижчими ціни не стануть" , - підкреслив Романов.

Експерт додав, що через збільшення попиту вартість оренди починає потроху зростати з другої половини липня і "пік" припадає на другу половину серпня і вересень.

Вартість продажу квартир, за його словами, теж буде рости, але за великим рахунком це торкнеться тільки новобудов.

"Вторинний ринок" буде зберігати вартість, а нові будинки в подальшому будуть тільки дорожчати. Оскільки є попит. "Пік", швидше за все, буде до Нового року, у першій половині грудня", - зазначив він.

Перевірити забудовника перед покупкою квартири можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити повнофункціональний тестовий доступ до сервісу можна за посиланням.

Читайте також:

Скільки коштує зняти квартиру в Києві

В Україні хочуть легалізувати ринок оренди житла та побудувати прибуткові будинки

Уберегти майно від рейдерів допоможуть сервіси SMS-маяк і SMS-маяк Земля, за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS - повідомленняv, електронним листом, або ж через повідомлення в кабінеті користувача).

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини