Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Восени Wizz Air відкриє 6 нових маршрутів з України

10 вересня 2019, 09:35
2664
0
Реклама

Wizz Air на початку листопада 2019 року повернеться в аеропорт Одеса. Авіакомпанія запустить шість нових рейсів до міст Німеччини, Польщі, Угорщини та Словаччини. Про це повідомила менеджер з корпоративних комунікацій авіакомпанії Пауліна Госк на прес-конференції в новому терміналі аеропорту Одеса.

З 1 листопада лоу-кост полетить з Одеси до Вроцлава, з 2 листопада - у Берлін, Будапешт, Гданськ, Катовіце, з 3 листопада - у Братиславу. Частота польотів - 2 рейси на тиждень.

Раніше Wizz Air відмовився від рейсів з цього аеропорту через поганий стан злітно-посадкових смуг. Після того, як в Одесі побудувався новий аеродромний комплекс, який включає і нову смугу, авіакомпанія прийняла рішення повернутися. Повний запуск нового комплексу планується у травні 2020 року.

Також повітряні ворота поступово переводять обслуговування рейсів до нового терміналу. З 29 липня 2019 року він обслуговуватиме на виліт і приліт всі внутрішні рейси, а також на приліт всі міжнародні рейси. Вильоти міжнародних рейсів поки що обслуговуються у старому терміналі.

Для тих, хто збирається подорожувати в вересні, буде корисно дізнатися про те, що рейси 10 авіакомпаній переносяться з Жулян до Борисполя

Читайте також: Компенсація за затримку чи перенесення рейсу: на що має право пасажир

На Платформі ЛІГА:ЗАКОН з'явився новий сервіс - Національний юридичний каталог України Liga:BOOK. Сервіс створений для самозайнятих юристів, а також для тих, хто хоче отримати юридичні послуги.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини