Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк буде аналізувати поведінку клієнтів

16 вересня 2019, 16:05
1381
0
Реклама

Mastercard і ПриватБанк розробили спільний проект, який заснований на поведінковій біометрії. Його планують запустити до кінця 2019 року. Про це повідомляє прес-служба банку.

Проект базується на платформі NuDetect - прозорій перевірці користувача. Технологією володіє компанія Mastercard.

Сплачуйте податки за допомогою бота-бухгалтера ReporTax для ФОП. ReporTax вміє розраховувати та сплачувати податки, а також подавати звітність в держоргани.

Як працює технологія NuDetect?

NuDetect дозволить онлайн-банкінгу та мобільному додатку Приват24 перевіряти клієнтів по їх унікальній поведінці при взаємодії з пристроями або додатками. Програма аналізує сотні сигналів, включаючи характеристики пристрою, пасивні біометричні і поведінкові показники. Потім - порівнює їх зі способом поведінки користувача у минулому. Наприклад, чи веде себе користувач так, як зазвичай, або сьогодні в його поведінці є щось підозріле? Раптові зміни в очікуваній поведінці, такі як використання пристрою з іншою мовою, введення іншого тексту або занадто швидкий перегляд сторінки - деякі з багатьох потужних індикаторів ризику.

Впровадження такої технології, за словами прес-служби, пов'язане з тим, що одного пароля недостатньо для захисту облікового запису клієнта, і безпека вимагає введення нових, додаткових заходів захисту.

Платформа NuDetect вже впроваджена у Північній Америці, Латинській Америці і Європі. У грудні 2018, в період активного шопінгу, NuData допомогла рітейлерам виявити більше 1 мільярда неправомірних цифрових операцій і зупинити 99% шахрайських атак, заощадивши торговцям в усьому світі понад 500 мільйонів доларів.

Читайте також:

Приєднання України до обміну податковою інформацією з США: значення і наслідки

Орендувати держмайно можна буде на електронному аукціоні

Нагадаємо, що допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН можна перевірити потенційного контрагента. Оформити заявку на тестовий доступ можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини