Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На центральних станціях Київського метрополітену невдовзі розпочнеться ремонт

17 вересня 2019, 09:30
1269
0
Реклама

Київський метрополітен на своїй сторінці у Facebook повідомляє про завершення ремонту ескалатора на станції «Площа Льва Товстого» та початок ремонту на трьох інших станціях метро.

Роботи по станції «Площа Льва Толстого» (всі три ескалатори) завершаться в кінці жовтня цього року. На станції «Арсенальна» (всі 6 ескалаторів почергово) ремонт триватиме до лютого 2020 року.

З листопада розпочнуться роботи з ремонту ескалаторів (всі 6 почергово) на станції «Золоті ворота», а з лютого наступного року - на «Майдані Незалежності» (всі 4 ескалатори почергово).

Також Київський метрополітен нагадує пасажирам про правила безпеки та закликає до їх дотримання. Особливо уважними потрібно бути під час проведення ремонту.

Загалом у київському метрополітені працює 122 ескалатори. Планові капітальні ремонти (коли ескалатор повністю розбирається, перебирається, проводиться заміна зношених запчастин, тощо) проводяться орієнтовно раз у 6-10 років після пробігу до 150 тис. км.

Читайте також:

Нафтогаз попередив про можливий зрив опалювального сезону у деяких мікрорайонах Києва

Київрада хоче ввести мораторій на нове будівництво

Якщо ви вирішили відкрити власну компанію в Україні, ви можете зареєструвати ТМ за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс доступний цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини