Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки роботодавці готові платити студентам?

23 вересня 2019, 14:39
458
0
Реклама

На порталі «OLХ Робота» розмістили інфографіку, яка показує, як роботодавці оцінюють працю студентів.

У публікації йдеться про те, що все більше студентів бажають працювати в режимі онлайн. 57% студентів відгукуються на пропозиції працювати віддалено: вони вибирають такі вакансії, як адміністратор сайту або сторінки в соціальній мережі. У ці вакансії пропонували від 7 000 до 13 000 грн/місяць. Ще в 22% оголошень, за якими активно зверталися студенти, шукали промоутерів. Їм пропонували щоденну оплату праці зі ставкою 400-800 грн.

Роботодавці дають можливість поєднувати роботу з навчанням. Так, в останній місяць літа на платформі було 78% пропозицій про тимчасову роботу і 60% з частковою зайнятістю. Широкий вибір і гнучкий графік залучають молодь - на такі вакансії вони відгукуються частіше. Результати показали, що серед 30 вакансій, за якими найчастіше зверталися до роботодавців, 63% припало на тимчасову роботу, а з частковою зайнятістю - 90%.

У кого найвищі зарплати серед студентів?

Деякі роботодавці пропонують студентам більше 25 000 грн/місяць. Наприклад, менеджеру-замірщику натяжних стель на повний робочий день обіцяють 20 000-30 000 грн, кур'єру їжі - 15 000-25 000 грн/місяць. Можна працювати оператором в call-центрі та заробляти від 7 000 до 25 000 грн.

Зарплати в великих містах України не відрізняються. В середньому, в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові студентам пропонують в діапазоні 7-10 тис. грн в місяць.

Читайте також:

5G з'явиться в Україні не раніше ніж через три роки

Українці відпочиватимуть 8 днів на зимові свята

Якщо ви вирішили відкрити власну компанію в Україні, ви можете зареєструвати ТМ за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс доступний цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини