Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скоро відкриють рух через новий Шулявський шляхопровід

4 жовтня 2019, 09:00
2400
0
Реклама

Зараз на Шулявському шляхопроводі тривають підготовчі роботи до встановлення конструкції мосту на тимчасові опори. Підрядники запевнили мера, що на початку листопада конструкція вже буде встановлена. А в кінці грудня планують відкрити рух автотранспорту новим мостом.

«Сьогодні багато спекуляцій щодо цього будівництва; лунають сумніви в тому, що міст будується; дехто стверджує, що шляхопровід, нібито, не зведуть вчасно. Тому від фахівців, від підрядника я хочу почути чітку відповідь: чи встигаємо ми здійснити необхідні роботи, щоб наприкінці грудня новим мостом вже рухався транспорт?» - звернувся до будівельників Віталій Кличко.

За словами підрядників, уже на початку листопада, вся конструкція мосту буде змонтована на тимчасових опорах.

На сьогодні вже зібрано три прогони з металоконструкцій, 2 з яких вже встановлено на тимчасові опори, а третій встановлять 11-13 жовтня - на цей час перекриватимуть проспект перемоги.

Мер Києва наголосив, що місто виконує свої зобов'язання перед підрядниками і вимагає дотримання термінів будівництва важливого інфраструктурного об'єкту столиці. Тому, наприкінці грудня, як і планували, рух транспорту новим мостом має бути відкритий.

«Швидше, ніж Шулявський, мости в Україні ще не будувалися. І нові технології, що ми тут використовуємо, у нашій країні ще жодного разу не застосовувалися», - підкреслив Юрій Пелих, голова ради директорів компанії «Укрбуд».

Нагадуємо, що з 1 жовтня водії зобов'язані включати фари автомобіля за містом.

Читайте також: Перебування автомобіля на платній стоянці не гарантує відшкодування збитку

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини