Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скорочення суддів ВС, єдиний рахунок для сплати податків та зміни до Податкового кодексу: що сьогодні на порядку денному ВР

4 жовтня 2019, 10:00
354
0
Реклама

Верховна Рада планує сьогодні сформувати новий склад Центральної виборчої комісії, а також ухвалити 9 законів і заслуховувати Програму діяльності Кабміну на наступні 5 років.

У другому читанні на порядку денному наступні законопроекти:

№1009 законопроект про скасування "правок Лозового". Законопроектом, зокрема, передбачається надати НАБУ і ДБР право прослуховування службових осіб у рамках проведення негласних слідчих і розшукових дій.

№1008 - проектом пропонується скоротити склад Верховного Суду та затвердити новий порядок формування Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

№1035-2 - про скасування виплат депутатам за прогули пленарних засідань ВР.

№1036-1 - нардепи пропонують не зачитувати в сесійному залі депутатські запити, а розміщувати їх на веб-сайті Верховної Ради а також щоб закони набували чинності після розміщення сайті Верховної Ради.

№1044-1- про запровадження електронного документообігу у Верховній Раді.

№1049 і №1051 - про запровадження єдиного рахунку для сплати податків. Як він працюватиме читайте тут

№1031 - про конфіскацію незаконних активів у чиновників і покарання за придбання таких активів.

№0906 - створенні професійного сержантського корпусу і забезпеченні сумісності ВСУ зі збройними силами країн НАТО.

Потім депутатам буде представлено Програму діяльності Кабінету Міністрів України та розглянуто в першому читанні законопроекти №1209 і №1210, про удосконалення адміністрування податків. Читайте також, що треба знати про законопроект №1210 і як на нього реагує бізнес.

Стежте за оновленнями в модулі "Законопроекти" інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Тестовим доступом до продуктів ІПС ЛІГА:ЗАКОН можна скористатися тут

Про перші кроки і рішення нової влади читайте тут

ЛІГА:ЗАКОН запрошує представників бізнесу взяти участь у конференції Safe Side 2.0, яка відбудеться 9 жовтня. Детальніше про захід за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини