Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнесу презентують інноваційні енергоефективні технології та обладнання

4 жовтня 2019, 12:30
346
0
Реклама

9 жовтня відбудеться Бізнес-форум “Інноваційні енергоефективні технології та обладнання”. Формат заходу передбачає перегляд інноваційних розробок, оригінальних технологій та обладнання, які були створені в провідному Інституті технічної теплофізики Національної академії наук України.

У рамках Бізнес-форуму буде проведена екскурсія виставковим залом, яка надасть розгорнуте уявлення про роботу та досягнення Інституту в різних галузях, передбачено ознайомлення з лабораторними стендами, відвідування експериментального пасивного будинку «0-енергії», в якому демонструються енергоощадні технології.

Ключові теми заходу:

Від класичного до поглибленого - нові технології та моделі обладнання для їх реалізації;

Новітні зразки обладнання з підвищеною ефективністю, надійністю та екологічною безпекою;

«Ноу-хау» у теплоенергетичному устаткуванні при використанні традиційних, відновлюваних та альтернативних джерел енергії;

Енергоефективність у промисловості і соціальній сфері;

Експо-зона: презентації енергоефективного обладнання, матеріалів, технологій, інновацій у сфері енергоефективності.

Учасники форуму у разі зацікавленості матимуть змогу більш детально поспілкуватися з розробниками та провести попередні перемовини.

Запрошуються до участі експерти, керівники та представники державних і приватних компаній, фармацевтичної, харчової, переробної, сільськогосподарської галузей та машинобудування; будівництва, житлово-комунального господарства, голови ОСББ та ЖБК; енергоменеджери та експерти екологічної сфери, а також промислово-фінансові групи, інвестиційні і венчурні компанії та інші зацікавлені.

Організаторами є Київська торгово-промислова палата спільно з Інститутом технічної теплофізики Національної академії наук України.

Бізнес-форум відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Булаховського, 2, зала засідань Інституту технічної теплофізики НАН України.

З програмою заходу та з іншими деталями можна ознайомитись на сайті Київської ТПП.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини