Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

У Мінрегіоні назвали дату початку опалювального сезону

8 жовтня 2019, 11:05
612
0
Реклама

У Міністерстві розвитку громад і територій Украині нагадали, що орієнтовний календарний старт опалювального періоду - 15 жовтня.

Кабмін розпорядженням від 29.09.2019 №921-р доручив Нафтогазу укласти до 15 жовтня 2019 договори з суб'єктами господарювання, що здійснюють виробництво теплової енергії для надання послуг з постачання теплової енергії і гарячої води населенню.

Операторам газорозподільних мереж доручили забезпечити постачання природного газу і заборонили відключати і обмежувати енергопостачання об'єктів теплопостачальних та теплогенеруючих організацій від системи розподілу газу в опалювальний період 2019/20 року нижче технологічного мінімуму споживання природного газу.

Обласні та Київська держадміністрації мають забезпечити технічну готовність теплогенеруючих, теплотранспортуючих і теплопостачальних організацій, а також інженерних систем та обладнання до початку та проходження опалювального періоду. Аварійно-диспетчерські служби повинні працювати цілодобово і оперативно реагувати на аварійні ситуації.

Нагадаємо, згідно Правил надання послуг з постачання теплової енергії опалювальний період починається у разі, якщо впродовж трьох діб середня добова температура повітря складає +8 ° C та нижче.

Читайте також:

Субсидії для тих, хто витрачає більше 15% доходів на комуналку: програма дій Кабміну

Діє новий порядок відключення від центрального опалення

Cудові рішення про оскарження неправомірних донарахувань по комунальних послугах ви можете знайти в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримати тестовий доступ в VERDICTUM можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини