Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Monobank першим в Україні випустив карту без реквізитів

15 жовтня 2019, 14:50
2538
0
Реклама

11 жовтня Monobank оголосив, що першим в Україні та Європі випустив картку без реквізитів - без номера, дати випуску та CVV-коду.

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський.

«Вчора "Альфа-банк" оголосив, що 15 жовтня вони першими в Україні почнуть випускати картки без номера, CVV2-коду та терміну дії… А поки у нас на вулиці 11 жовтня і ми оголошуємо, що вже сьогодні ми починаємо випуск перших у Європі (за інформацією Visa та Mastercard) карток без реквізитів», - зазначив він.

Олег Гороховський зазначив, що картки випускають в межах проекту Platinum, що передбачає додаткові послуги та переваги для клієнтів, зокрема обслуговування в аеропортах та програму лояльності.

Карти доступні у трьох кольорах: чорний, рожевий чи стальний, і можуть, за бажанням клієнта, бути з усією інформацією або лише з прізвищем власника.

Оформлення картки коштує 500 грн, а обслуговування - 250 грн на місяць (за умови паралельного відкриття віртуальної картки у додатку банку).

Читайте також:

Верховний Суд роз'яснив, коли банк може заблокувати рахунки клієнтів

Як працює обмеження на розрахунки готівкою

Банкам дозволили обслуговувати клієнтів за закордонним паспортом

Депутати хочуть збільшити штрафи для податкових агентів за окремі порушення

Якщо ви вирішили відкрити власну компанію в Україні, ви можете зареєструвати ТМ за допомогою PatentBot - інноваційного партнерського сервісу ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс доступний цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

ЛІГА:ЗАКОН запрошує юридичні фірми взяти участь у всеукраїнському рейтингу ринку юридичний послуг LIGA ZAKON AWARDS 2019. Детальніше про рейтинг тут

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини