Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Митниця запустила калькулятор для розрахунку вартості розмитнення «євроблях»

5 листопада 2019, 13:03
9148
0
Реклама

Державна митна служба запустила в тестовому доступі калькулятор орієнтовної митної вартості та платежів при оформленні авто. Про це у Facebook повідомив очільник митниці Максим Нефьодов.

Читайте також: українців хочуть змусити самостійно замовляти і оплачувати автономери

Він розповів, що сервіс підтягує дані щодо мінімальної, середньої та максимальної вартості вказаного авто за 2018-2019 роки на основі реальної інформації мільйона машин та більш ніж 2300 моделей.

«Це робоча база тих авто, що були оформлені на митниці, її почистили вручну від помилок і одруківок, тому цей процес і зайняв на 1,5 місяця довше очікуваного», - вказав очільник ДМС.

Також Максим Нефьодов вказав, що ціни на авто є актуальними.

«Що мається на увазі «за 2018-2019»? Скажімо, Форд Фокус 2.0 2012 року випуску в 2013 коштував одні гроші, а зараз - зовсім інші. Машина по параметрах не змінилась, але брати цифри за 2013-й і застосовувати на 4.11.2019 не можна. Тому беремо оформлення за відносно недавній проміжок часу, за який знецінення не таке суттєве», - підкреслив він.

Вам також буде цікаво:

До кінця року «євробляхи» можна розмитнити за спрощеним порядком

«Євробляхи» розділять на дві категорії з різними ставками розмитнення

Кияни почнуть отримувати штрафи за порушення, зафіксовані на дорожні камери

На Платформі ЛІГА:ЗАКОН з'явився новий сервіс - Національний юридичний каталог України Liga:BOOK. Сервіс створений для юристів, а також для тих, хто хоче отримати юридичні послуги.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку і отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини