Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПа оштрафували на 417 тис. грн за недопуск інспектора Держпраці до перевірки

7 листопада 2019, 16:37
3925
0
Реклама

У Київській області ФОП, яка займається роздрібною торгівлею, торгівлею алкогольними напоями та іншим не допустила інспектора Держпраці до перевірки, відмовившись отримати направлення на перевірку, надати і підписати всі необхідні документи. Про це повідомила прес-служба Держпраці.

Представник ГУ Держпраці у Київській області направив на юридичну адресу ФОП друге направлення на проведення перевірки та вимогу про надання документів з кінцевим терміном виконання - 21 жовтня 2019 року, але і у визначену дату документи не були надані для перевірки.

В результаті посадовою особою складено акт про неможливість проведення інспекційного відвідування і разом з приписом направлено ФОП, а за недопуск до перевірки винесено штрафні санкції у розмірі 417 300 гривень.

Нагадаємо, що підготуватися до перевірки контролюючих органів допоможе ресурс "Мистецтво оборони" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Тестовий доступ до ІПС можна отримати за посиланням

Дізнатися чи потрапила ваша компанія до графіків планових перевірок Держпраці та інших органів нагляду і контролю можна також за допомогою сервісу CONTR AGENT, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також:

Нові штрафи Держпраці: пропозиції комітету ВР до другого читання

ФОП оштрафували на понад 3 млн грн за неоформлених працівників: суд підтвердив

Держпраці може перевіряти підприємства без попередження

У Держпраці розповіли про нові правила нарахування штрафів бізнесу

Підприємці оштрафували на 125 тис. грн за неоформленого працівника на стажуванні

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини