Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Федоров показав, як будуть виглядати електронні права водіїв

19 грудня 2019, 13:46
1806
0
Реклама

Міністр цифровий трансформації на своїй сторінці в Facebook розмістив відео, яке демонструє, як буде виглядати мобільний додаток Дія. Він також повідомив, що в тестовому режимі додатком вже можуть скористатися 5,5 тисячі користувачів, а в найближчі 4-5 днів доступ буде відкритий для всіх, хто залишав коректні заявки на користування додатком.

За словами Федорова, рівень коректності відображення даних - 60-68% для водійських посвідчень і 78-82% - для техпаспортів.


Електронні права і техпаспорт в додатку будуть містити в собі ту ж інформацію про водія і автомобілі, які містяться і на пластикових картках, а також QR-код.

Перевірте оціночну або страхову компанію за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити заявку на тестовий доступ можна тут. Також до 28 грудня ви можете придбати CONTR AGENT зі знижкою до 40%

Читайте також:

Кримінальну відповідальність за водіння в нетверезому вигляді відтермінували

Учнівські та студентські квитки стануть електронними

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі важливих змін для бізнесу в Україні, а також на розсилку та отримуйте щотижневий дайджест найважливіших ділових новин!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини