Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запроваджено відеофіксацію практичного іспиту на право керування авто

20 грудня 2019, 09:08
772
0
Реклама

Практичний екзамен почнуть фіксувати на відео за допомогою технічних засобів, що встановлюватимуться в кожному екзаменаційному авто. Про це повідомив заступник начальника Головного сервісного центру МВС Юрій Смольянінов.

З 24 грудня навчальні автомобілі будуть оснащені камерами, які фіксуватимуть дії кандидата у водії на дорозі та ситуацію в салоні. Загалом функціонуватимуть 440 мобільних приладів.

Очікується, що нововведення допоможе зменшити корупційну складову, уникнути можливих суперечностей під час складення іспиту та виявити здійснене правопорушення.

Поки нова система працюватиме у тестовому режимі кандидат у водії може відмовитися від відеофіксації. Обов'язковою фіксація іспитів стане з 2020 року, а відмова кандидата у водії від відеофіксації іспиту стане підставою для його недопуску до складення практики.

Перевірте оціночну або страхову компанію за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Оформити заявку на тестовий доступ можна тутТакож до 28 грудня ви можете придбати CONTR AGENT зі знижкою до 40%

Читайте також:

Федоров показав, як будуть виглядати електронні права водіїв

Названо вартість відновлення водійських прав онлайн

Електронні права запрацюють вже в грудні

ТОП-10 новин для автомобілістів

Верховний Суд роз'яснив, хто відшкодує шкоду водієві при наїзді на відкритий люк каналізації

Фото: МВС

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини