Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зміниться Київ у 2020 році

11 січня 2020, 11:11
3676
0
Реклама

В інтерв'ю для сайту «Сегодня» гендиректор комунальної служби «Київавтодор» розповів про ремонти і реконструкції, які заплановані на 2020 рік. Жителів столиці в цьому році чекає капітальний ремонт найбільш завантажених міських трас на Правому та Лівому березі, а також деяких вулиць у Подільському районі. Крім цього, в Києві з'являться сучасні надземні пішохідні переходи.

Реконструкція Пейзажній алеї

Проект реконструкції алеї проходить експертизу, а початок робіт «Київавтодор» планує в кінці зими.

На алеї планується замінити асфальтне покриття, відремонтувати доріжки, облаштувати нові оглядові майданчики, замінити освітлення, встановити лавочки. За проектом, на всіх підступах до Пейзажної алеї з'являться болларди - висувні стовпчики, які унеможливлять заїзд автотранспорту на алею.

Олександр Густєльов запевнив, що служба не збирається демонтувати вже існуючі арт-об'єкти Пейзажній алеї.

Пішохідний міст через Дніпро

Влітку минулого року сталося обвалення частини конструкцій на Пішохідному мосту через Дніпро. За словами директора «Київавтодору», ремонт Пішохідного моста проведуть після того, як буде отримано експертний висновок про його стан.

«Сподіваємося, що такі роботи виконаємо у 2020 році. Ми посилимо його конструкції. Проблема моста в тому, що за багато років експлуатації його капітально жодного разу не ремонтували. Це і призвело до обвалення частини конструкцій. За подібними об'єктами потрібно постійно стежити і проводити їх ремонти, щоб не погіршувати ситуацію», - повідомив Густєльов.

Футуристичні надземні переходи з галереями

В цьому році буде завершено капремонт пішохідного моста через лінію швидкісного трамвая біля кінотеатру "Лейпциг" і пішохідного моста через проспект Космонавта Комарова біля вулиці Миколи Василенка. На цих об'єктах з'являться пішохідні галереї. А самі мости будуть обладнані ліфтами для маломобільних груп населення.

 Фото: КК "Киевавтодор"

Шляхопроводи

Будуть продовжені роботи на Борщагівському шляхопроводі. У 2020 році заплановано обмежити рух транспорту в бік Борщагівки, але трамвайне сполучення вже перекриватися не буде.

Продовжиться капітальний ремонт шляхопроводів на перетині вулиці Богатирської з проспектом Бандери, а також на перетині Богатирської та Оболонського проспекту.

Капітальний ремонт доріг в Києві

Дороги відремонтують на проспекті Героїв Сталінграда, вулиці Терещенківській, вулиці Льва Толстого, вулиці Шумського, вулиці Борщагівській, вулиці Милославської, Броварському проспекті.

Розпочнеться будівництво нової автомобільної дороги між вулицею Довбуша та Броварським проспектом - це масштабний проект, який дозволить розвантажити транспортні потоки в мікрорайоні ДВРЗ на лівому березі Києва.

Густєльов додає, що в 2019 році було розпочато ремонт на 12 об'єктах столиці. Частково роботи на них виконані, але закінчити їх можна буде у 2020 році. Це реконструкція вулиці Туполєва, капітальний ремонт проспекту Бандери, вулиці Пушкінської. Роботи будуть продовжені на вулиці Заболотного - від Одеської площі до будинку №156 і в зворотному напрямку. У центрі міста продовжиться реконструкція вулиці Покровської в Подільському районі.

Спростити процес сплати податків та подачу звітності до держорганів допоможе бот-бухгалтер ReporTax для ФОП. ReporTax показує податкову заборгованість та дозволяє її cплатити.

Читайте також:

В центрі Києва знову заборонили парковку

Найбільш високооплачувані професії 2020 року - LinkedIn

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини