Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Лоукост Ernest Airlines припиняє польоти

11 січня 2020, 15:27
2103
0
Реклама

Італійське управління цивільної авіації ENAC (Ente Nazionale per l'Aviazione Civile) повідомляє про те, що дію ліцензії італійського аваіаперевізника буде зупинено з 13 січня 2020 року.

Регулятор закликав клієнтів авіакомпанії, які купили квитки на рейси після цієї дати, не направлятися в аеропорт, а зв'язатися з лоукостом для отримання більш докладної інформації.

Про призупинення ліцензії Ernest Airlines авіаційна влада Італії повідомила ще 29 грудня. Компанії дозволили виконати рейси в піковий період новорічних свят. Лоукосту також дали час для надання гарантій, передбачених правилами Євросоюзу, щоб відновити дію ліцензії.

Авіаційна влада Італії запевнила, припинення ліцензії не пов'язана з питаннями безпеки.

Призупинення ліцензії було прийнято ENAC на підставі положень Регламенту (ЄС) №1008 за 2008 рік, у якому містяться загальні правила надання авіаційних послуг в Європейському співтоваристві.

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також:

Коли споживач послуги може отримати відшкодування морального збитку?

Перевезення акумуляторів від ноутбуків і фотоапаратів в літаку: обмеження і заборони

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини