Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виробники тютюнового ринку боротимуться з недобросовісними контрагентами

13 березня 2020, 17:26
263
0
Реклама

11 березня в Міністерстві розвитку економіки відбулось засідання щодо виконання положень Меморандуму про наміри забезпечити стабільність на ринку тютюнових виробів та підтримати конкурентне середовище. Було обговорено питання щодо впровадження в комерційних політиках додаткових механізмів контролю роботи з недобросовісними контрагентами.

Заступниця Міністра економіки Світлана Панаіотіді наголосила на актуальності питання щодо впровадження виробниками тютюнових виробів дієвих механізмів роботи з недобросовісними контрагентами та важливості ролі Антимонопольного комітету України у цьому процесі. Міністерство спільно з Антимонопольним комітетом та Службою безпеки України будуть впроваджувати механізми для боротьби з недобросовісними контрагентами, щоб подолати ухилення від сплати акцизу, контрабанду, контрафакт та незаконний обіг тютюнових виробів.

Представник Антимонопольного комітету України повідомив, що наразі в АМКУ опрацьовуються проекти комерційних політик та ведеться конструктивний діалог з виробниками тютюнового ринку.

Перевірити контрагента на благонадійність вже зараз можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Для цього потрібно оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також:

Діють нові штрафи за торгівлю алкоголем та тютюном без ліцензії

Підвищено акциз на електронні сигарети

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини