Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін спростив порядок отримання допомоги по безробіттю на період карантину

Реклама

29 березня Кабмін на своєму позачерговому засіданні підтримав рішення про спрощення отримання допомоги по безробіттю на період карантину.

Про це повідомили у Телеграм-каналі Дениса Шмигаля.

Відтепер реєстрація безробітних буде здійснюватися з першого дня після подання відповідної заяви в Центр зайнятості. Призначення виплати у такому разі так само здійснюватиметься з першого дня реєстрації.

Раніше відповідно до Закону «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» така допомога виплачувалася з 8 дня після реєстрації застрахованої особи в установленому порядку в державній службі зайнятості.

Нагадуємо, що 25 березня Кабмін підтримав ініціативу призначення житлових субсидій громадянам, які втратили роботу в період карантину.

Для цього особи мають зареєструватися в службі зайнятості. Це можливо зробити онлайн.

Забезпечте себе надійною базою для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві та створення договорів будь-якої складності та тематики, робіть детальний аналіз судової практики щодо необхідних питань і швидко реагуйте на типові юридичні ситуації та майте завжди під рукою повну правову картина дня, судові рішення з правовими позиціями ВС та алгоритми дій у різноманітних ситуаціях разом з АНТИКРИЗОВИМ ПАКЕТОМ від ЛІГА:ЗАКОН.

Також читайте:

Яку частину зарплати підприємство повинно виплачувати працівникам за вимушений простій

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини