Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Стало відомо, коли киянам відключать опалення

Реклама

Процес відключення опалення у житлових будинках у Києві розпочнуть з 5 квітня. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 556.

Підставою завершення опалювального сезону стали дані Українського гідрометцентру, згідно яким вже з наступного тижня середньодобова температура становитиме вище +8 градусів за Цельсієм.

У повідомленні КМДА зазначено, що для згортання системи централізованого опалення з протяжністю теплових мереж понад 2,7 км необхідно 2-3 дні.

У КМДА нагадали, що з 25 березня КП «Київтеплоенерго» розпочало процес відключення теплопостачання у школах і садочках. Відключення об'єктів від тепла здійснюють за заявками закладів.

Рішення столичної влади про вимкнення опалення в дитячих навчально-виховних закладах зумовлене тимчасовим припиненням навчального процесу у місті Києві у зв'язку із впровадженням посилених карантинних заходів.

Розрізняйте фейкові новини і відстежуйте інформацію з надійних джерел в системі Semantrum. Система відстежує понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет і друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій в реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів і забезпечте себе достовірною інформацією.

Також читайте:

Кияни можуть самі достроково відключити опалення;

Депутати пропонують скасувати подвійну комісію за сплату комуналки;

Как ликвидируют последствия чрезвычайной ситуации в Киеве: 6 распоряжений

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини