Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На в'їзді до Києва усім водіям і пасажирам вимірюватимуть температуру

Реклама

Від сьогодні, 16 квітня, водіям та пасажирам транспорту на основних в'їздах до Києва обов'язково вимірюватимуть температуру.

Про це повідомили на сайті КМДА.

«Ми йдемо на такі суворі заходи, бо фахівці-вірусологи прогнозують, що після свят може відбутися «вибух» хвороби. Це може трапитися десь через тиждень. І вплине на кількість інфікованих, а значить - і на кількість хворих в наших лікарнях. Ми запроваджуємо обов'язкове вимірювання температури на в'їздах в місто. Встановлюємо 9 пропускних пунктів. Кожне авто будуть перевіряти медики та представники поліції», - наголосив мер столиці.

За його словами, якщо в людини виявлять ознаки захворювання - робитимуть експрес-тести.

«В нас там будуть і бригади швидкої медичної допомоги для госпіталізації хворого до медичного закладу, в разі потреби», - підкреслив Віталій Кличко.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Замовити безкоштовний повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 та ключових продуктів ЛІГА:ЗАКОН можна тут.

Також читайте:

Кабмін закрив ще 10 пунктів пропуску на кордоні: перелік

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини