Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Кабміні повідомили, що малий бізнес зможе сплачувати 0% за існуючими кредитами

Реклама

Уряд вдосконалив програму «Доступні кредити 5-7-9 %», щоб підтримати бізнес у подоланні наслідків пандемії COVID-19.

Збільшення максимальної суми позики до 3 млн грн, розширений перелік інвестиційних цілей кредитування та можливості рефінансування під 0 % - такі зміни були прийняті в програму Кабміном на засіданні 15 квітня.

Про це повідомляють на сайті Кабміну.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства пояснив на прикладі, що якщо в підприємства є 500 тис. грн кредиту, то звернувшись у банк і отримавши допомогу за цією програмою від держави, підприємство протягом року буде сплачувати 0 %.

«Ми вважаємо, це буде суттєва допомога підприємствам, які зараз найбільше потребують допомоги. Ця програма буде стосуватися ММП, і єдиною умовою є збереження робочих місць», - наголосив Міністр.

Відповідно до рішення Уряду максимальна сума кредиту за цією програмою становить 3 млн грн. До інвестиційних цілей на отримання позики включили:

- придбання нежитлової нерухомості;

- придбання об'єктів права інтелектуальної власності;

- фінансування оборотного капіталу;

- інвестиційні цілі, пов'язані із запобіганням поширенню COVID-19 (виробництво лікарських засобів та/або медичних виробів та/або медичного обладнання тощо).

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Замовити безкоштовний повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 та ключових продуктів ЛІГА:ЗАКОН можна тут.

Також читайте:

ФОПам, які постраждали від карантину, планують виплачувати допомогу на дітей

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини