Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Столиця допоможе бізнесу, що має літні та сезонні майданчики кафе та ресторанів

Реклама

На першому етапі послаблення обмежувальних заходів Уряд дозволив працювати літнім майданчикам кафе та ресторанів. Комісія з надзвичайних ситуацій столиці сьогодні затвердила умови для їх роботи.

Про це повідомили на офіційному порталі Києва.

«Як ви знаєте, Уряд вчора дозволив працювати вже на першому етапі і літнім майданчикам кафе та ресторанів. Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила сьогодні умови для їх роботи. Майданчики зможуть працювати тільки з дотриманням визначених норм безпеки. Зокрема: відстань між столиками 1,5 метри, не більше двох відвідувачів за одним столиком (без врахування дітей до 14 років), засоби захисту в персоналу», - повідомив Віталій Кличко.

Мер також наголосив, що для підтримки підприємців та спрощення процедур міська влада вже підготувала рішення Київради, яке винесе на найближчу сесію.

Пан Кличко повідомив, що відкритим (літнім) та сезонним майданчикам, що отримували документи в 2019 році, Департамент містобудування та архітектури видасть нові документи на розміщення без опрацювання і зайвих погоджень. Терміном у 2 робочих дні. Стосуватиметься така процедура і нових майданчиків, що захочуть працювати з дотриманням всіх вимог.

Крім того, для літніх та сезонних майданчиків місто планує встановити символічну фіксовану суму пайової участі - 1 гривню. Для літніх майданчиків - до кінця жовтня цього року. Для сезонних - до кінця грудня.

Також він додав, що минулого року в столиці документи на розміщення отримали 1059 літніх майданчиків кафе та ресторанів.

Створюйте власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Ви можете отримувати автоматичні сповіщення про критичні зміни, важливі для вашого бізнесу, формувати стрічку новин і працювати в єдиному середовищі з колегами. Замовте безкоштовний тест, щоб оперативно приймати антикризові рішення разом з командою.

Також читайте:

Кличко розповів, як Київ виходитиме з карантину

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини