Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зробити ризики своєю ринковою перевагою

Реклама

Карантинні обмежувальні заходи, посуха, запровадження ринку землі, безлад у правових відносинах, рейдерство й неочікувані зміни в законодавстві - це далеко не повний перелік проблемних факторів, котрим сьогодні змушені протистояти агровиробники. Ситуація нерідко ускладнюється відсутністю доступу до своєчасної об'єктивної інформації, що може призвести до негативних наслідків.

Аби допомогти агрокомпаніям налагодити ефективний механізм відстеження потенційних загроз на ринку й отримати необхідну інформацію, створено спеціальне інформаційно-аналітичне рішення - екосистему хмарних ІТ-продуктів LIGA360.

Онлайн-система LIGA360 інтегрувала всі продукти й системи компанії «ЛІГА:ЗАКОН» в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати команди, які працюють віддалено. Це низка спеціальних інформаційно-правових рішень для управління бізнесом.

LIGA360 - багатофункціональне рішення, що складається з кількох блоків. Насамперед воно дає змогу бути в контексті й відстежувати:

  • суперечливі законодавчі зміни в очікуванні відкриття ринку землі;

  • активізацію рейдерських атак у період посівної;

  • стан контрагентів, партнерів, конкурентів і свого підприємства;

  • перерозподіл ринку.

При цьому система надає можливість налаштувати робочий простір із необхідними функціональними модулями під потреби кожного спеціаліста, об'єднати всіх співробітників у єдиному середовищі для командного управління ризиками правового й ринкового характеру, а також автоматизувати створення і подання звітності, моніторити всі зміни законодавства та перебіг земельної реформи.

Важливо, що система дає змогу отримувати автоматичні сповіщення про початок реєстраційної процедури щодо земельної ділянки та іншої нерухомості, перевіряти партнерів і контрагентів, контролювати учасників кожного тендеру.

Для зручності клієнтів екосистему хмарних IT-продуктів LIGA360 можна розподіляти за функціоналом у межах однієї компанії відповідно до пакета, який користувач передплатив. Це окремий сервіс для керівника бізнесу, окремий - для головного бухгалтера, юриста, PR-менеджера та інших. Завдяки цьому кожен профільний керівник зможе відстежувати свій напрям і в онлайн-режимі мати повний доступ до необхідної інформації, а також ділитися з колегами, які працюють у середовищі LIGA360.

Наприклад, юрист агрокомпанії матиме доступ до аналітичної системи перевірки й моніторингу контрагентів, і в разі потреби здійснюватиме пошук інформації в базі більш як 6,5 млн юридичних осіб України.

PR-менеджер зможе скористатися перевагами системи аналізу й моніторингу медіапростору з автоматичним відстеженням усіх згадувань про бренд у соцмережах, інтернеті і традиційних ЗМІ в режимі 24/7.

Водночас можливості онлайн-системи дають змогу сформувати необхідний пакет інформаційних рішень для кожного працівника агрокомпанії. Особливо це важливо у плані стеження за постійними законодавчими змінами та можливими змінами статусу тих чи тих об'єктів: земельних ділянок, об'єктів нерухомості, підприємств тощо. Можна буде миттєво відстежити такі суперечливі моменти, як зміна призначення земельної ділянки чи початок процедури банкрутства будь-кого із контрагентів. Тобто потурбуватися про безпеку власного бізнесу.

Один із найдієвіших засобів протистояння рейдерським атакам в агросекторі - наявність актуальної повної інформації про правочинність тих чи тих угод і документів, а також про статус і справжнього власника кожного земельного паю.

LIGA360: як це працює

Моніторинг ризиків і можливостей - показує вплив тих чи тих подій на бізнес. Зручний чат для спільної роботи з документами допомагає залучати команду до оцінки, обговорення й узгодження рішень для мінімізації ризиків.

Бізнес-розвідка - сповіщення про результати тендерів, зміни статусу партнерів компанії, бенефіціарів, засновників, а також конкурентів.

Смарт-сигнали - цілодобовий моніторинг статусу судових рішень, законів, нормативних актів, власності на нерухомість і миттєві сповіщення в разі змін для оперативного реагування.

Персоналізовані новини - можливість налаштувати під свої потреби стрічку новин та отримувати оперативну інформацію із більш як 20 000 медіа, щоб своєчасно відреагувати на репутаційні ризики.

Єдиний online робочий простір - усіх користувачів однієї компанії об'єднує спільне середовище з доступом до продуктів компанії «ЛІГА:ЗАКОН» і чатом для професійного спілкування на гострі для бізнесу теми.

Передплатити ефективне комплексне інформаційно-аналітичне рішення для агробізнесу LIGA360 може будь-яке підприємство в Україні, обравши необхідний пакет послуг із відповідною абонентською платою.

За матеріалами LANDLORD

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини