Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скасовано кримінальну відповідальність за нетверезе водіння

Реклама

Сьогодні, 3 липня, офіційне видання "Голос України" опублікувало Закон № 720-IX (проект № 3314), яким регулюється порядок розслідування кримінальних проступків, запроваджених з 1 липня Законом № 2617-VIII.

Законом №720 передбачено також низку змін до Законом № 2617-VIII, якими, зокрема, виключено з КК ст. 286-1 "Керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції" та повернуто колишню редакцію ст. 130 КпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за керування транспортними засобами у стані сп'яніння.

Зауважимо, в Законі №720 вказано, що він набирає чинності одночасно із Законом № 2617, але згідно ст.94 Конституції України закон не може набути чинності раніше дня його опублікування.

Слідкуйте за оновленням законодавства та створюйте свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернету і друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте головні новини, аналітичні матеріали і інтерв'ю ЛІГА:ЗАКОН Бізнес тепер в Telegram! Також підписуйтеся на нашу сторінку в Facebook

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини