Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Про порушення ПДР можна буде повідомляти через додаток

Реклама

В Україні розробляють мобільні застосунки, які дозволять повідомляти поліції про чужі порушення правил дорожнього руху і отримувати за це винагороду.

Про це розповів автоюрист Станіслав Куценко в ефірі каналу "Україна 24".

"З приводу автофіксації і повідомлень про сусідів. Я постійно кажу, що ми еволюційно однак до цього дійшли. 15 років тому я був у США, ще тоді помітив, що навіть у дворах були таблички: "Сусіди, за вами спостерігають". Це був факт, це вже багато років працює за кордоном. І ми до цього еволюційно багато років ішли. Ці застосунки вже давно існують в інших країнах, уже в Україні вони розробляються", - розповів автоюрист.

Пан Куценко впевнений, що ці застосунки з часом інтегруються в повсякденне життя українців.

Водночас, експерт проти того, щоб за такі повідомлення про порушників люди отримували винагороду.

"З приводу коштів - я поки що проти, я не хотів би, щоб українці робили це своїм постійним заробітком і заробляли б на тому, що постійно розказували про те, що хтось порушив правила дорожнього руху", - додав Куценко.

За матеріалами Україна24.

Слідкуйте за оновленням законодавства та створюйте свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернету і друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте головні новини, аналітичні матеріали і інтерв'ю ЛІГА:ЗАКОН Бізнес тепер в Telegram! Також підписуйтеся на нашу сторінку в Facebook

Також читайте:

Скасовано кримінальну відповідальність за нетверезе водіння;

МВС пропонує заарештовувати на 15 діб за повторне нетверезе водіння.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини