Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено форму постанови про накладення штрафу за порушення законодавства про працю

Реклама

Затверджено форму постанови про накладення штрафу за порушення законодавства про працю та зайнятість населення.

Відповідний наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства № 920 зареєстровано у Міністерстві юстиції 14 липня 2020 року.

З повним текстом документу можна ознайомитися у модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Документ набуває чинності з дня офіційного опублікування.

З моменту набрання чинності цього документу, буде визнано таким, що втратив чинність, абзац тринадцятий пункту 1 наказу Міністерства соціальної політики України від 18 серпня 2017 року № 1338.

Нагадуємо, що відповідно до Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення під час розгляду справи досліджуються матеріали і вирішується питання щодо наявності підстав для накладення штрафу.

За результатами розгляду справи уповноважена посадова особа на підставі документів, зазначених в абзацах третьому - сьомому пункту 2 цього Порядку, складає постанову про накладення штрафу.

Постанова про накладення штрафу складається у двох примірниках за формою, встановленою Мінекономіки, один з яких залишається в уповноваженої посадової особи, що розглядала справу, другий - надсилається протягом трьох днів з дня складення суб'єктові господарювання або роботодавцю, стосовно якого прийнято постанову, або вручається його представникові, про що на примірнику робиться відповідна позначка, засвідчена підписом такого суб'єкта господарювання або роботодавця чи їх представника. У разі надсилання примірника постанови засобами поштового зв'язку в матеріалах справи робиться відповідна позначка.

Детальніше про перевірки органів нагляду та контролю читайте у модулі "Мистецтво оборони". Чим загрожують перевірки, що можуть перевірити, як оскаржити та інші корисні рекомендації. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Дізнатися потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок та перевірити благонадійність ваших бізнес-партнерів можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини