Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGА360 — інформаційний партнер Агро Champions 2020

Реклама

10 вересня 2020 року відбудеться нагородження переможців топ-менеджерів українського агробізнесу Агро Champions 2020, організатором якого є онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з асоціацією Ukrainian Agribusiness Club. Церемонія нагородження відбудеться в рамках масштабної міжнародної конференції:

LIGA360 для агрокомпаній виступила інформаційним партнером премії Агро Champions 2020.

"Створюючи LIGA360 для агрокомпаній ми глибоко дослідили аграрний бізнес та виклики, що постали перед агрокомпаніями. Ми в ЛІГА:ЗАКОН переконані, що виграють ті компанії, які вміють працювати з інформацією, починаючи від поданих законопроектів, завершуючи світовими цінами на с\г продукцію; оперативно та реагувати на нові ризики та можливості, які постають перед ними; та взаємодіяти на рівні усієї команди при ухваленні рішень. Чемпіоном стає той хто володіє інформацією, її аналізує та своєчасно приймає рішення, навіть коли вони не популярні", - зазначила Ірина Холод, маркетинг-директор ЛІГА:ЗАКОН.

Нагородження відбудеться 10 вересня 2020 року в рамках масштабної міжнародної конференції - LFM20 - Ефективне управління агрокомпаніями.

До 27 липня 2020 р. триває формування лонг-листу рейтингу, до якого увійдуть топ-менеджери компаній, земельний банк яких перевищує 10 тис. га. Разом із тим, до рейтингу не будуть включені нещодавно призначені топ-менеджери.
Переможці премії Агро Champions визначаються на основі оцінок Експертної ради.
Номінації:
1. Генеральний директор

2. Операційний директор

3. Комерційний директор

4. Фінансовий директор

5. Директор з виробництва

6. Директор з інновацій

7. Головний агроном

8. Головний інженер

9. HR-директор

10. Маркетинг-директор / Директор з комунікацій

Організатор премії - онлайн-видання AgroPortal.ua. Інформаційний партнер: LIGA360 для агрокомпаній.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини