Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київські підприємці зможуть кредитуватися під 0,1 %

Реклама

Бізнес столиці до кінця 2020 року зможе кредитуватись під 0,1 % річних. Відповідне рішення прийняла Київрада.

Про це на брифінгу 29 липня повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Крім того, пан Кличко повідомив, що 28 липня Київрада ухвалила рішення, яке дозволить компенсувати столичним підприємцям 99 % від суми процентів за кредитними договорами.

«Учора Київрада ухвалила ще одне важливе рішення для підтримки малого та середнього бізнесу столиці. Відтепер - до 31 грудня - місто буде компенсувати підприємцям 99 % від суми процентів за кредитними договорами. Тими, що укладені, або будуть укладені з банками-партнерами чи уповноваженими банками. Тобто, бізнес столиці до кінця 2020 року зможе кредитуватись під 0,1 % річних. Київ сьогодні не тільки бореться з коронавірусом, а й розвивається. Міська влада втілює заплановані проекти та намагається мінімізувати наслідки кризи, спричиненої пандемією», - підкреслив Віталій Кличко.

Зручно та швидко сплатити податки і подати звіти можна за допомогою бота-бухгалтер ReporTах. Просто додайте свою банківську карту - бот самостійно сплатить ЄСВ та Єдиний податок на актуальні рахунки. Тільки в липні 2020 року можна заплатити податки і подати квартальний звіт з ботом без сплати комісії за його використання.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. LIGA360 інтегрувала всі продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН в єдиний інформаційний простір, щоб об'єднати всю команду для спільного управління ризиками та пошуку нових можливостей в режимі віддаленої роботи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини