Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна оновила список країн "червоної зони"

Реклама

МОЗ оновив список держав "червоної зони", що визначають необхідність самоізоляції або здачі тесту після повернення з-за кордону.

Тепер в "червоній зоні" знаходяться Хорватія, Чорногорія та Мальдіви.

Нагадуємо, Україна включає в "червоний список" держави, де кількість нових випадків на 100 000 населення за останні 14 днів перевищує аналогічний показник в Україні.

Усі прибулі в Україну з "червоної зони" зобов'язані або піти на 14 днів в ізоляцію, або протягом доби здати ПЦР-тест, або приїхати на територію України з вже готовими результатами тестування, зробленого не пізніше чим за 48 годин до моменту перетину кордону. Іноземці при в'їзді повинні мати поліс медичного страхування.

Також читайте:

У вересні українці можуть приїхати до Болгарії без тесту і карантину

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет-видань і друкованих ЗМІ. Обирайте що читати саме вам! Спробувати LIGA360

А для того, щоб відстежити згадування про будь-який бренд і відгуки про компанію, скористайтеся модулем системи аналітики та моніторингу медіа-простору Semantrum.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини