Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українцям можуть обмежити виїзд через несплату податків

Реклама

Депутати пропонують внести зміни до ст. 6 Закону про порядок виїзду з України щодо тимчасового обмеження права на виїзд з України у зв'язку із податковою заборгованістю. Відповідний законопроект № 4075 зареєстровано у ВР.

Зокрема, пропонується встановити, що право громадянина України на виїзд може бути тимчасово обмежено у випадках, коли він ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням або рішенням інших органів (посадових осіб), що підлягає примусовому виконанню в порядку, встановленому законом, - до виконання зобов'язань або сплати заборгованості зі сплати аліментів, податків, зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Ініціатори проекту очікують, що його прийняття сприятиме підвищенню відповідальності платників податків та стимулюватиме їх до своєчасного виконання зобов'язань.

Зручно та швидко сплатити податки і подати звіти можна за допомогою бота-бухгалтера ReporTах. Крім того, бот самостійно перевіряє чи немає у вас податкових боргів і штрафів перед державою. Після перевірки - допоможе сплатити борг миттєво.

Отримайте комплексну підтримку на всіх етапах роботи зі звітністю разом з REPORT. Чат-підтримка для клієнтів, усі необхідні звіти та однакова ціна для платників і неплатників ПДВ. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини