Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Новий сервіс для водіїв: перевірка у два кліки

Реклама

Головний сервісний центр МВС запустив для водіїв черговий онлайн-сервіс, завдяки якому можна здійснити перевірку свідоцтва щодо підготовки водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

“На сайті з'явився ще один новий електронний сервіс - «Перевірка свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія». За функціоналом він аналогічний сервісу «Перевірка посвідчення водія»”, - йдеться в повідомленні.

Алгоритм дій

Необхідно лише ввести серію з двох літер та шестизначний номер свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія. Так, у два кліки можна перевірити чинність документу, відкриті класи небезпечних речовин і допустимі види перевезення.

Сервіс актуальний для:

- вітчизняних та іноземних роботодавців, вантажовідправників та вантажоперевізників - при наймі водія;

- відповідних установ і компетентних іноземних органів - при оформленні погоджувальних документів на дорожнє перевезення небезпечного вантажу;

- працівників митної служби - при перегляді документів тощо.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів, за допомогою систем ЛІГА:ЗАКОН.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини