Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адаптивний карантин триватиме до кінця року

Реклама

Уряд вирішив продовжити дію адаптивного карантину до 31 грудня 2020. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабміну 13 жовтня.
Серед основних нововведень:
- зміна правил щодо дозволеної кількості людей у масових зібраннях. У зеленій зоні пропонується дозволити масові заходи загалом не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра та маскового режиму, у «жовтій» - не більше 30 людей, у «помаранчевій» - не більше 20. Проведення спортивних змагань дозволяється без глядачів, окрім міжнародних змагань, де їх проведення з глядачами можливе за окремим погодженням МОЗ.
- рекомендується закладам середньої освіти встановити канікули з 15 до 30 жовтня.
- закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти рекомендовано перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня до 15 листопада.

Щоб тримати в фокусі важливі для вашого бізнесу зміни, замовляйте тестовий доступ до рішення LIGA360. Моніторинг змін законодавства, судових рішень, контроль змін в діяльності партнерів і конкурентів, налаштування персональної стрічки новин з джерел, яким довіряєте ви та ще 10 інструментів для командного управління ризиками і можливостями під час кризи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини