Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оформити посвідчення на тимчасове проживання стало простіше - Кабмін

Реклама

9 жовтня 2020 року за ініціативи Державної міграційної служби України Кабінетом Міністрів прийнято постанову № 933 «Про внесення змін до Порядку оформлення, видачі, обміну, скасування, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсною та знищення посвідки на тимчасове проживання», яка спрощує порядок оформлення посвідок на тимчасове проживання певним категоріям іноземців.

Про це повідомили на Урядовому порталі.

Відтепер іноземці, які є громадянами країн із безвізовим порядком в'їзду в Україну і перебувають в нашій державі на законних підставах, матимуть право подати документи на оформлення посвідки на тимчасове проживання без виїзду за межі України у зв'язку із зміною мети в'їзду.

Кому це буде актуальним

Особливо актуальним це питання є для громадян Республіки Білорусь, фахівців в галузі ІТ-технологій, які щойно працевлаштувалися в Україні, та членів їх сімей.

Строки

Документи для оформлення посвідки на тимчасове проживання без виїзду за межі України подаються як і раніше - не пізніше ніж за 15 робочих днів до закінчення дозволеного строку перебування.

Важливо!

Спрощений порядок оформлення посвідки на тимчасове проживання не буде стосуватися громадян держави, що визнана Верховною Радою України державою-агресором.

Моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників. Будьте в курсі бізнес-зв'язків ваших колег та контролюйте боргові зобов'язання і критичні зміни в діяльності бізнес-партнерів за допомогою нового інструменту - рольове місце HR в системі LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, зокрема для роботи віддалено. Рішення для HR-менеджера - це набір інструментів для моніторингу трудового законодавства, з усіма новаціями і експертними коментарями, а також модуль системи аналітики медіа-простору Semantrum для відстежування згадок бренду і відгуків про компанію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини