Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держава підтримає підприємців при карантині вихідного дня - Денис Шмигаль

Реклама

Уряд готовий підтримати підприємців під час посиленого карантину вихідного дня.

Про це зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Фейсбук.

У Кабміні розуміють, що будь-які обмежувальні заходи впливають на роботу частини бізнесу. Тому заплановані наступні програми підтримки:

- компенсація частини зарплат робітників у зв'язку з простоєм виробництва. Це програма по частковому безробіттю, завдяки якій навесні-влітку вдалося зберегти понад 450 тисяч робочих місць;

- виплати на дітей для родин підприємців, що діяли навесні цього року;

- разом із Торгово-промисловою палатою опрацьовуємо механізм реалізації форс-мажорних обставин у зв'язку з карантином вихідного дня.

Зазначено, що сьогодні за ініціативи Міністерство охорони здоров'я України Уряд буде розглядати зміни до постанови Кабміну № 641, які передбачають посилений карантин вихідного дня.

Ефективне управління бізнесом з уникненням можливих ризиків можливе з LIGA360:Підприємець. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе вам бути в курсі всіх законодавчих змін, що стосуються підприємницької діяльності, а також забезпечать вам надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнатися більше про рішення LIGA360: ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини