Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент пропонує списати з українців 4 млн. грн. податкових боргів

Реклама

Президент ініціював списання податкових боргів у розмірі до 3 тис. грн з 4 млн. українців.

Про це у Телеграм-каналі повідомив Голова податкового парламентського комітету Данило Гетманцев.

Списати пропонується борги, сума яких не перевищує 3 тис. грн та які існують на певну дату, яку визначить майбутній Закон.

Подібна ініціатива, але на суму до 1020 грн, закладена в законопроекті № 4101-д, який рекомендований очолюваним Комітетом з питань фінансів, податкової та митної політики до прийняття у першому читанні.

Зазначено, що президентська ініціатива, з одного боку, принесе радість 4 мільйонам громадян, але з іншого, - сам факт такої амністії - це штраф на добросовісного платника податків, який своєчасно погашає свої зобов'язання перед державою. Але, з урахуванням ситуації з COVID-19, ініціатива правильна та своєчасна.

Ефективне управління бізнесом з уникненням можливих ризиків можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе вам бути в курсі усіх законодавчих змін, які стосуються підприємницької діяльності, а також забезпечать вам надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнатися більше про рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини