Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ще 12 країн внесли в "червоний" список, хоча рівень захворюваності в них невідомий

Реклама

Міністерство охорони здоров'я України оновило інформацію щодо країн із значним поширенням COVID-19. Станом на 27 листопада до списку увійшли 38 країн.

Країни "червоної зони"

До країн “червоної зони” віднесені відкриті для українських туристів Вірменія, Північна Македонія, Болгарія, Словенія, США, Чорногорія, а також закриті для українських туристів Іспанія, Франція, Чехія, Італія, Грузія, Польща.

Новими у цьому списку стали: Корейська Народно-Демократична Республіка, Кірибаті, Маршаллові Острови, Мікронезія, Науру, Ніуе, Палау, Самоа, Тонга, Туркменістан, Тувалу, Вануату. При цьому щодо цих 12 держав немає даних щодо поширення коронавірусної інфекції.

Країни "зеленої зони"

До країн “зеленої зони” віднесені відкриті для українських туристів Великобританія, Багамські острови, Ірландія, Албанія, Сербія, Ірак, Іран, Туреччина, Єгипет, Казахстан, Білорусь, Сейшельські острови, Коморські острови, Мальдіви, Кенія, Мексика, Бразилія, а також закриті для українських туристів Ізраїль, Росія, Канада, Китай, Німеччина, Кіпр і Туніс.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини