Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Київській області запрацювали ще 48 камер для фіксації порушень ПДР

Реклама

На території міста Бориспіль розпочали функціонувати 48 відеокамер, серед них 24 камери з функцією розпізнавання автомобільних номерних знаків.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Як зазначив Очільник поліції Київської області: «Характерними особливостями технічного рішення впровадженої системи є те, що всі відеокамери підключені до обласної загальної системи «Безпечна Київщина».

«І саме така система відеоспостереження забезпечує наскрізний контроль транспортних потоків на магістралях столиці та Київської області, використання єдиних списків автомобілів та осіб, що знаходяться у розшуку, реалізацією технологій розпізнавання автомобілів за державними номерними знаками. Все це дасть змогу місцевим правоохоронцям попередити правопорушення та оперативно розкрити злочини, у разі їх скоєння» - наголосив полковник поліції.

Вам може бути цікаво: У Києві з'явилася камера, яка фіксує перетин смуги громадського транспорту

Найкращий подарунок для бізнесу - зручні рішення для підвищення ефективності роботи. ЛІГА:ЗАКОН продовжує снігопад знижок до 60 % на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для спеціалістів будь-якого профілю. Обирайте рішення від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки: усі форми звітності; нагадування, авторозрахунки й підказки; моніторинг контрагентів та бізнес-партнерів. До завершення акції залишились лічені дні, встигніть обрати свою пропозицію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини