Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запроваджено єдину звітність з ЄСВ та ПДФО

Реклама

Мінфін наказом від 15.12.2020 № 773 оновив форму звітності № 1ДФ, в якій тепер будуть відображати відомості щодо нарахування сум ЄСВ. Нова форма отримала назву "Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску".

Податковий розрахунок за новою формою перший раз подається за I квартал 2021 року.

Розрахунок подається окремо за кожний квартал (податковий період) з розбивкою по місяцях звітного кварталу протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Якщо останній день строку подання Розрахунку припадає на вихідний або святковий день, останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем.

Розрахунок подається незалежно від того, виплачує чи не виплачує доходи платникам податку податковий агент та незалежно від того чи виплачені платником єдиного внеску суми такого внеску фактично після їх нарахування до сплати протягом звітного періоду.

Детальніше з порядком заповнення та подання Розрахунку можна ознайомитися тут

Швидка допомога з питань подання звітності - це Liga:Report. Спробуйте онлайн-сервіс та переконайтеся як просто звітувати будь-де та будь-коли. Вигідна ціна для юридичних осіб та жодних доплат за модулі. Отримайте тестовий доступ вже сьогодні

Читайте також:

До чого готуватися бізнесу у 2021 році: дайджест законодавчих новацій

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини