Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

SkyUp не дозволить брати товари з Duty Free в ручну поклажу понад норму: нові правила

Реклама

SkyUp з 20 січня 2021 року змінить безкоштовну норму перевезення ручної поклажі і зробить її залежною від типу квитка.

Про це повідомляють на avianews.com.

Зараз авіакомпанія дозволяє провозити в салоні літака незалежно від тарифу один предмет з габаритами до 55 на 40 на 20 см і вагою до 7 кг. Додатково понад норму можна взяти з собою ноутбук, чоловічу або жіночу сумку, верхній одяг, парасольку, матеріали для читання і пакет з товарами Duty Free.

Загальна вага всіх додаткових предметів не повинні перевищувати 3 кг, а габарити - 35 на 20 на 10 см.

Нові правила

Згідно із новими правилами SkyUp збільшить вагу базового предмета для всіх квитків з 7 кг до 9 кг, але залишить незмінними габарити - 55 на 40 на 20 см.

Зі списку додаткових предметів, дозволених до перевезення понад норму, виключать ноутбук, чоловічу або жіночу сумку, верхній одяг, парасольку, матеріали для читання і пакет з товарами Duty Free.

Пасажири по найдешевшому безбагажному тарифу Basic зможуть проносити в салон тільки один предмет.

Пасажири за багажним тарифом Standard зможуть брати з собою другий предмет ручної поклажі з вагою до 5 кг і габаритами до 35х20х10 см.

Найдорожчий тариф Flex дозволить проносити на борт два місця ручної поклажі з вагою до 9 кг і габаритами до 55х40х20 см. Також SkyUp змінить багажну норму за такими квитками з 23 кг до 32 кг.

Пасажири зможуть докупити ще одне місце ручної поклажі вагою до 9 кг на додаток до безкоштовної нормі в аеропорту або на сайті SkyUp. Однак авіакомпанія не вказала вартість такої послуги.

Предмети, які пасажири зможуть провезти понад норму по всім квитках після вступу в силу нових правил:

- харчування для дитини;

- дитяча дорожня люлька для немовлят до 1 року;

- дитяча коляска;

- інвалідне крісло або милиці;

- обладнання, яким користуються люди з інвалідністю.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини