Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Паркувальникам можуть дозволити штрафувати водіїв, які займатимуть місця для осіб з інвалідністю

Реклама

14 січня 2020 року у Верховній Раді зареєстровано законопроект № 4594 щодо надання паркувальникам повноважень щодо штрафування водіїв, які паркуються на місцях, передбачених для паркування авто осіб з інвалідністю (ініціатор - партія "Слуга народу").

З текстами законопроектів зручно ознайомитися в відповідному модулі ІПС ЛІГА :ЗАКОН. Замовити тестовий доступ можна тут.

Так, проект Закону передбачає внесення змін до ч. 3 ст. 219 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якими пропонується розширити повноваження інспекторів з паркування, надавши їм право розглядати справи про адміністративні правопорушення, пов'язані з притягненням до відповідальності осіб, які залишили свої транспортні засоби на місцях, передбачених для автомобілів, якими керують водії з інвалідністю або в яких таких осіб перевозять.

Ціллю та завданням поданого законопроєкту є внесення змін до законодавства, які дозволять підвищити захист прав осіб з інвалідністю на паркування транспортних засобів на спеціально визначених для цього місцях.

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини