Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У центрі зайнятості відповіли, які фахівці найбільш високооплачувані на ринку праці

Реклама

У Державному центрі зайнятості зазначили, яким спеціалістам роботодавці готові платити найбільше.

За видами економічної діяльності беззаперечним лідером за розміром винагороди є авіаційний транспорт. У цій сфері середня заробітна плата сягає 22 тис. грн, далі - фінансова та страхова діяльність, інформація та телекомунікація - 20 тис. грн.

За видами промислової діяльності першість в оплаті праці тримає виробництво фармацевтичних продуктів - 21 тис., добувна промисловість - 17 тис. У топі також постачання електроенергії, газу та пари -16 тис.

Найбільш популярними серед роботодавців на початку 2021 року залишаються робітники з інструментом - швачки, електромонтери, електрогазозварники, слюсарі, муляри, маляри, пекарі.

Станом на сьогодні у базі даних Державної служби зайнятості є 42,6 тисяч вакансій, середній розмір заробітної плати у яких - 8 тисяч гривень.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини